Kjøkkensjefens 7-retters tastingmeny hos Søstrene Storaas
Dato:
25.-26.januar (begrenset antall)
For spørsmål fyll inn skjema nederst.
Hør historiene som skapte hotellet og smak fantastiske retter basert på lokale og egenproduserte råvarer fra gården.
Sosialt bordoppsett så mulighet for å stifte nye bekjentskaper.
Opplev et vintereventyr i Jondalen 20minutter fra Kongsberg.
Priser
Kun matopplevelse og aperitiff: 1198,-
Hovmesters drikkeanbefalinger til hver rett 895,-
Matopplevelse, aperitiff og overnatting med frokost:
Dobbeltrom: 2095,- per person
Enkeltrom: 2450,- per person
Kjøkkensjef Frederic Caraes inviterer
Frederic kom til oss i 2018 og har blant annet erfaring fra Michelin-restaurantene La Bonné Etape, Provence, og Michel Sarran, Toulouse. Dagens 7-retter har han og teamet satt sammen basert på lokale råvarer og gode teknikker med egenproduserte urter og blomster fra vår egen hydroponiske* hage.
*på gården bak hotellet har vi både utendørs og innendørs kjøkkenhage. Innendørs er en hydroponisk hage som betyr at plantene vokser i vann under LED-belysning og næringen sirkulerer i vannet.
Program
Historiene som skapte hotellet
Søstrene Storaas hotell er bygget opp som en tradisjonell storgård, men når du kommer inn finner du hele verden.
Det hele startet med en krokodille som vi arvet på begynnelsen av 2000-tallet, siden da begynte vi å samle på historier som til slutt ble konseptet på hotellet. Vi kan nevne en oldemor som aldri sparte, en farfar som kastet dynamitt utover jordene på 17.mai i tillegg til krokodillen som spiste oldefars hund.
27.januar deler vi noen av historiene som skapte hotellet i tillegg til begynnelsen på det hele.
BOOKING:
Etter mottatt påmelding sender vi en bekreftelse med faktura som innbetales på forhånd.