Julebord

Julebord hos Søstrene Storaas er gode samtaler servert med hjemmelaget og egenprodusert mat. I tillegg etterstreber vi å ha et så bærekraftig julebord som mulig.

Se meny og pakker under, eller send oss en forespørsel for priser og skreddersydde tilbud.

Vår julebordmeny:

For å minske matsvinnet har vi byttet ut kaldmaten med en hjemmelaget forrett. Hovedrett og dessert er tradisjonell jule-buffet med alt som hører julen til. Alt av svinekjøtt og pinnekjøtt er fra frittgående dyr fra egen gård og videreforedlet i vårt pølsemakeri.

Våre spesialiteter:

Vi anbefaler en av våre julebordspakker:

Alternativ 1

  • Eget lokale

  • Hvite duker og juledekor

  • Søstrene Storaas julebord*

*mulig å velge en oppgradert 3-retter isteden

Alternativ 2

  • Eget lokale

  • Hvite duker og juledekor

  • Søstrene Storaas julebord*

  • Storaas Spesial (gløgg-drink) rundt bålpanna med stemningsmusikk fra høyttaler

  • Aktivitet, velg mellom:

    • Tabletop-aktivitet, teambuilding innendørs ved bordene

    • Boost-aktivitet, utendørs teambuilding, resultatet blir presentert i en morsom film med klipp og bilder fra aktiviteten

*mulig å velge en oppgradert 3-retter isteden

Alternativ 3 - Full pakke

  • Eget lokale

  • Hvite duker og juledekor

  • Søstrene Storaas julebord*

  • Valgfri BRAVE-aktivitet (Tabletop, Boost, Søstrene Storaas-runden eller Skogsløypa)

  • Storaas spesial rundt bålpanner 

  • Trubadur eller DJ som spiller utover kvelden

  • Hovmester/eventansvarlig som har kontakt med underleverandør(er) underveis i arrangementet.

*mulig å velge en oppgradert 3-retter isteden

På julebord hos Søstrene Storaas får du:

Gode samtaler

Hos oss får alle grupper eget lokale* inkludert i prisen, og vi har gjort klart noen selskapsleker ved bordet som inspirerer til gode samtaler og deling av gode historier. Er dere en stor gruppe er det også mulig å leie hele hotellet.

*Ved booking av Flisloftet kommer lokalleie i tillegg.

Hjemmelaget og egenprodusert mat

Alt av svinekjøttet er fra Storaas Gris. Storaas Gris er Glade Griser som går ute hele sommeren på gården bak hotellet og lever av økologisk kraftfôr, avkapp fra kjøkkenet og røtter de finner i jorda.

Bærekraft

Vårt mål er å lage et så bærekraftig julebord som mulig. Vår erfaring er at på tradisjonelle julebord går mye av kaldmaten rett i søpla, det der derfor vi har satset på kvalitet istedenfor kvantitet med en forrett med fire gode, hjemmelagde smaker istedenfor det tradisjonelle koldtbordet. På varmmatsbuffeten og dessertbordet finner du de tradisjonelle smakene og rettene.

At vi produserer det meste av varmmaten selv og at vi har muligheten til å bruke alle stykningsdelene ved andre anledninger er bra for miljøet ved at svært lite går til spille.

Og du… hvis noen ønsker vegetar eller veganske alternativer tilpasser vi selvfølgelig, i tillegg har vi hydrohagen som gir oss ferske urter, salat og blomster hele året.

 Glade griser gir glade gjester

«God dyrevelferd er viktig. Vi pleier å si at glade griser gir glade gjester. Hos oss har de veldig stor plass og mulighet til å løpe fritt rundt. Disse løper 100 meteren på ti blank! Du skal virkelig slite med å holde følge. Vi ser også at hotellets gjester synes det er stor stas å besøke de nede i innhegningen, det bidrar til en ekstra dimensjon når de senere får servert juleribbe eller pølser fra pølsemakeriet vårt,»

Solveig Storaas, daglig leder for Søstrene Storaas hotell.

 

SEND FORESPØRSEL