Lurer du på noe?

Storaas Gjestegaard
blogg
Meny

Matopplevelser

«Mat skal lages med kjærlighet» heter det i Dinas bok. Søstrene Storaas har dansk oldemor, Rita.
Hun styrte kjøkkenet på en stor prestegård i over 40 år. Rita var kjent for sine gode og hjemmelagede smaker.
Selv var hun oppvokst på St Thomas i Karibien, men klarte på en flott måte å kombinere eksotiske smaker
med de danske. Storaas sine matopplevelser er en blanding av danske, internasjonale og lokale norske smaker.
Velkommen til matopplevelser fra Ritas kjøkken.

Edouards vinstue

Hos Storaas Gjestegaard er vinen nøye utvalgt og som oftest er den fra Italia, hentet hjem av Jarle Storaas selv.
Italia er i dag verdens største vinland og produksjonen strekker seg fra Alpene og de store
innsjøene i nord til det tørre Sør Italia. I moderne tid er imidlertid Italia ungt som produsent
av kvalitets vin. Først på 1980 tallet ble produksjonen gradvis lagt om fra billige bulk produkter til kvalitet,
og dialogen med vinelskere over hele verden tatt opp.

Vi ser frem til å høre fra deg