Lurer du på noe?

Storaas Gjestegaard
blogg
MenyStoraas Adventure – Eventyrlyst i Norge, og i verden forøvrig

Storaas Adventure tar deg med på eventyr i
Norge og i verden for øvrig.

Med forfedre som dikteren Victor Hugo,
presten Petter Dass og Eidsvollmannen
Hiernonymis Heyerdahl, har Storaas-familien
alltid vært preget av kontrasten mellom det
urnorske og det kontinentale.

Med Storaas Adventure tar Søstrene Storaas
kundene med ut i verden for å sette
fotavtrykk.

Kom hjem og fortell historiene.

Hvilke reisemål passer for en gruppe?

Storaas Adventure tilbyr reiser og event i «Norge og i verden for øvrig».
Det betyr at vi kan reise dit kunden vil, men vi har mange gode anbefalinger på lur.
La deg inspirere av noen av muligheten under og ta gjerne kontakt for skreddersydde
løsninger og mer informasjon om spesielle reisemål. Vi ønsker dere en god inspirasjonsreise!

Inspirasjon

Lofoten

Vilt og vakkert. Vi har erfaring med både fjellturer og fisketurer i Lofoten. Og så gjør vi padling og seiling med fembøring som gjør at du kommer tett på naturen. Tenk deg bare å se havørna på nært hold!

Heroes of Telemark

Vi går i fotsporene til de kjente Vemork-sabotørene fra Den 2. verdenskrig. Du kan velge om du vil starte helt inne på Hardangervidda eller gå en kortere rute. Underveis får du dramaet fortalt på en levende måte.

Skagen

Danmarks nordligste punkt er kjent for sitt helt spesielle lys. Et lys som har inspirert malere fra hele verden. De festet og de malte. Det samme kan vi tilby. Bli med på hagefest i «Skagenmalernes» fotspor!

Barcelona

Shopping, La Sagrada familia eller Las Ramblas. Dette kommer du ikke utenom, men hva om du blir med på oppdagelse i matmarkedene og lager lunsj av hva du finner etterpå? Bli med og oppdag «de skjulte skatter» i Barcelona.

Toscana

Kjent for mat, vin og kunst. Besøk de små vinprodusentene og få hjemmelaget pasta rett fra grytene. Eller bli med oss på en «Treasure hunt» med veteranbiler eller sykler.

Dubai

Eksotisk og annerledes. Et mekka for shoppere og for de som ønsker eventyr som ikke er mulig i Europa. Bli med oss på overnatting i ørkenen. Opplev stjernehimmelen og den røde morgensola.

Julemarked

Legg julebordet til utlandet og besøk julemarkedet i Berlin, Budapest, Bratislava eller Wien. Her finnes rikelig med julemat og drikke samtidig som du gjør unna innkjøp av årets julegaver.

Skiflygning i Planica

I Planica åpner en ny monsterbakke i mars 2015. Storaas Adventure har 160 billetter, hotellsenger og et eget charterfly. Bli med og opplev nye rekorder? Under oppholdet bor vi i Kranjska Gora. Her blir det garantert superstemning denne helgen.

Sykkeltur i Alpene

Bormio i den italienske delen av Alpene byr på flotte sykkelruter. Vi kan hjelpe deg å finne traseer med mindre klatring og etterpå byr Bormio på deilige kurbad før en kveld med italiensk mat og vin av ypperste klasse.

London

Den yngste av Storaas søstrene er utdannet skuespiller i London. Bli med Else på tur og møt mennesker og miljøer du ellers ikke ville fått muligheten til å treffe i denne metropolen. Storaas dekker de fleste destinasjoner på det britiske kontinent. Også Skottland.

Irland

Storaas søstrene har slektsforhold til Familien Jameson i Irland. Bli med hjem til familien Jameson utenfor Cork og opplev whiskey-eventyret fortalt på norsk av søstrene Jameson. Et besøk i Cork kan kombineres med Dublin.

Frankrike

Fra Paris til Monaco. Fra champagnesmaking til det å lage egen film i Cannes. Vandre i Haute Maritime eller stå på ski. Smake vin i Bordeaux eller konjakk litt lenger nord. Spise i Provence! Det er lett å komme seg til Frankrike fra Norge.

Spania

Vi er selvsagt tilstede i Barcelona, Malaga og Madrid, men landet har også San Sebastian og Bilbao. San Sebastian regnes som Spanias og kanskje Europas gourmet senter i dag. Tapas barene må bare oppleves!

Italia

Storaas importerer egne viner fra Italia. Vi har således anledning til å besøke vingårder du ellers ikke ville fått adgang til. Vi liker å foreslå veteranbilløp eller sykkeltur på formiddagen og deretter lunsj på en vingård. Eller kanskje du heller vil kjøre Ferrari? Storaas dekker hele Italia.

Tyskland

Moseldalen nås enkelt ved å fly til Frankfurt. Men hva med å legge en rundtur på sykkel i Frankenland. I den lille byen Iphofen finner vi riesling produsent Wisching, også det en slektning av søstrene Storaas. Berlin er Europas samlingssted for ungdom og nye trender innen kunst og kultur. Bli med å opplev muren, Check Point Charlie og det tidligere Øst Berlin ved hjelp av en gammel Trabant?

Danmark

For Storaas er et besøk i Danmark nesten som å komme hjem. Vi har selvsagt opplegg i København, men har kanskje oftest besøk Skagen eller Ålborg med norske grupper.

Holland/Belgia

Storaas søstrenes mormor er født i Holland. Adventure tilbyr derfor opplegg som er «tett på livet» i Holland og kanskje litt annerledes?

Budapest

Buda og Pest med Donau i midten er en flott destinasjon for grupper. Ikke bare shoppe, men også oppleve ungarsk kultur gjennom landets mange termalbad og spaanlegg.

Polen

Mange direkte flyruter fra Norge til Polen gjør at mange velger å legge gruppeturer hit. Du får mye for pengene og du kan få opplevelser du ikke kan få andre steder.

Praha, Bratislava og Wien

Magiske byer alle tre! Spennende kulturopplevelser og mat du kanskje ikke er vant til å spise hjemme?

Baltikum

Lett tilgjengelig og her får du mye for pengene. Storaas har gode referanser på grupper som har gjort et eller flere Baltiske stater.

Sverige

Koster og Strømstad ligger nesten i Norge. Likevel er destinasjonen svensk og gir mulighet for både kulturelle og teambyggende opplevelser. Stockholm er nesten for en metropol å regne og kan tilby det meste.

Marokko

Marrakech er magisk og kan kombineres med overnatting i Sahara. Har du forsøkt å kjøre ATV i Sahara eller stå sandbord Ned et «fjell av sand»? Vi har gjort det!

Istanbul

Møte mellom Øst og Vest gir muligheter for å tilby opplevelser helt utenom det vanlige. Bare det å oppleve tyrkisk engasjement på et marked eller på en fotballkamp er noe for seg selv.

Gruppereiser i Norge

Storaas Adventure er kjent i Norge. Vi har reist over Finnmarksvidda med scooter, bodd i lavvo på Svalbard,
besøkt Nikkel og Murmansk med utgangspunkt i Kirkenes, seilt inn hele Vestfjorden fra Å til Narvik i en gammel
Fembøring, holdt stand up show i et fiskevær i Svolvær, trålt gatene i Bergen med «Varg Veum» og holdt
skipsrederens aften i museet i Lillesand. Og vi må heller ikke glemme møte med «The Heroes of Telemark»
som sprengte Vemork eller toppturer i Jotunheimen og Gaustatoppen
eller en tur på oslo fjorden med Christian Radich.

Kick-off og event

Du kjenner målet. Vi hjelper deg å sparke det hele i gang.
Vi benytter kultur, natur, nytelse og spenning som rammer.

Matopplevelser

«Mat skal lages med kjærlighet» heter det i Dinas bok. Søstrene Storaas har dansk oldemor, Rita. Hun styrte kjøkkenet på en stor prestegård i over 40 år. Rita var kjent for sine gode og hjemmelagede smaker. Selv var hun oppvokst på St Thomas i Karibien, men klarte på en flott måte å kombinere eksotiske smaker med de danske. Storaas sine matopplevelser er en blanding av danske, internasjonale og lokale norske smaker.
Velkommen til matopplevelser fra Ritas kjøkken eller i våre velvalgte samarbeidsrestauranter verden over.

Vi ser frem til å høre fra deg